Елена Велевска има дури 3 наследници

Фолк пејачката Елена Велевска како што е познато има две ќерки и еден син,тие деновиве настапиа со заедничка песна “Брат и сестри две” ,со тоа веќе Елена си има наследници.погледнетего премиерно нивниот видеозапис и песна.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*