Австралискиот долар со печатна грешка вредна 2,3 милијарди долари

May 9, 2019 intvaustralia 0

Австралиската централна банка преземала одговорност за отпечатената грешка на 46 банкноти, откако една радио станица објави на социјалните мрежи дека на банкнотите има микроскопска грешка. […]

Васил Стерјовски избран за пратеник во албанскиот Парламент

May 9, 2019 intvaustralia 0

Васил Стерјовски, генерален секретар на единствената македонска партија во Албанија, Македонска алијанса за европска интеграција(МАЕИ) ќе биде пратеник во албанскиот Парламент. -По известувањето од Централната […]