Нова песна и спот на Ѓоко Јовиќ

May 8, 2019 intvaustralia 0

По двете успешни песни и спотови за песните”За Велигден”и”Стојне на чорбаџи Стојана”Ѓоко изненадува со уште една песна заедно со спот насловена “е е прекасно за […]