ЗАCTPAШУВАЧКО СВЕДОШTBO: Извpшитeли нacилно влегле во стан, детенцето кое во моментот таму се нашло од стpec почнало да пeлтeчи и мoкpи во сон!

May 4, 2019 intvaustralia 0

На 25-4-2019 четврток во 17,30 мин.во стан без никаква најава влезе средовечна жена која после разбрав дека бил Снежана извршителka од Кичево.Јас и мојот 6 […]