Покана СЕМАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИТЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА 22-ри Јуни 2019 Александар Палас Хотел

May 31, 2019 intvaustralia 0

Во име на СеМакедонското Национално Обединување, МакедонскиотнародиМакедонските Национални иДржавни интереси, вепоканувамеда присуствувате на оваа прва СеМакедонска Национално ОбедителнаКонференција. Конференцијата се свикува со единствена цел, постигнување […]

(Видео) ВО ДЛАБОЧИНИТЕ НА АМАЗОН ПОСТОИ СЕЛО ПО ИМЕ МАКЕДОНИЈА: Ова село ја има собрано убавината на целиот свет!

May 31, 2019 intvaustralia 0

Во длабочините на Амазон има едно село по име Македонија, кое ја собрало убавината на целиот свет. Селото се наоѓа на брегот на колумбиски Амазон […]

Австралија бара работници – платите се од 8.000 до 10.000 евра, овие професии се најбарани

May 26, 2019 intvaustralia 0

Австралија повторно станува актуелна за живеење кај луѓето од Балканот, особено за оние кои имаат инженерска диплома или медицина, бидејќи се на основниот список објавен […]