МАКЕДОНКА ВО АВСТРАЛИЈА МЕГА ПОПУЛАРНА НА ИНСТРАГРАМ

Маргарита Томовска е Македонка во  Австралија. За тоа сведочат и фотографиите кои таа ги споделува на социјалните мрежи, особено на Инстаграм..

Таму ја следат преку 60.000 следбеници, а според она што може да се забележи, Томовска е заштитно лице на неколку компании, меѓу кои и промотор на автомобили.

View this post on Instagram

High beams on 👀

A post shared by ♕ MARGARITA ♕ (@margaritatomovska) on
http://www.mactel.com.au

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*