видео Воскресение Христово Сиднеј 2019

Македонците и во Австралија како секоја година така и оваа присуствуваа низ Македонските храмови ширум Австралиа.ИНТВ вршеше директен пренос од Сиднеј Св.Петка Рокдаил.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*