ИВАНОВСКИ: ИВАНОВ НЕ МОЖЕ ДА ЈА ПРОДОЛЖИ ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ФУНКЦИЈА, ГРАЃАНИТЕ ДА ГО ОБЕЗБЕДАТ ИЗБОРНИОТ ЦЕНЗУС

April 26, 2019 intvaustralia 0

По завршување на претседателскиот мандат Ѓорге Иванов никако не може да ја продолжи функцијата. Тоа може да се случи само доколку има војна или вонредна […]