Балканика бенд со нови кавери

April 25, 2019 intvaustralia 0

Прилепската група “Балканика” деновиве во сроаботка со ИН продукција реализираа нов музички видео проект од неколку кавери на фестивалски песни. Станува збор за вкупно осум […]