(видео)Анета Наковска со нова песна!

Фолк пејачката Анета Наковска деновиве е актуелана по нејзината најнова песна Девојка од наши крај.Анета е често на релација Македонија Америка а и на помали турнеи низ Европа.Предходно Анета изваде уште неколку песни како Тешко на предавниците.Наскоро Анета најавува нови песни и спотови ,песната Девојка од наши крај веќе се врти на сателитската ИНТВ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*