Стигна и Македонската верзија на новата песна на Сузана Гавазова

Како што веќе информиравме Сузана Гавазова после Српската верзија на нејзиниот најнов хит Сјечање на твој грех, кој е добро прифатен од Балканската публика ,стигна и македонската верзија за која за текстот се погрижи еден од најпознатите Македонски текстописци Орце Зафировски.

погледнетего спотот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*