Се ближи Велигден,а ние ја имаме новата велигденска химна!

Новата Велигденска химна е песната на Ѓоко Јовиќ и неговиот голем хит “За Велигден”.Оваа песна буди големи емоции и ќе го наежи секој Македонец.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*