Преполна сала и во Wollongong, New South Wales.

Концертите на Влатко Миладиновски,Дамјан Стојановски и Златко Миладиновски продолживаат понатаму вчера се одржа концертот и во Wollongong, New .South Wales.

Како и минатите 4 концерти исто и овај беше распродаен до последно место.Вечерва концерт ќе се одржи во Сиднеј во Рокдел Илинден,каде исто влезниците се распродадени до последноместо.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*