(видео) Погледнете како ечеше “Велат не нема” во Mелбурн

Големиот хит на Влатко Миладиноски Велат не нема ечи секаде во светот каде што има Македонци,овојпат погледнете што се случуваше на еден од 5 те концерти во Мeлбурн.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*