Верувале или не во Мелбурн се закажува и 5 ти концерт за Влатко ,Дамјан и Златко

По четири распродадени и одржани концерти во Mелбурн се закажува уште еден и тоа на 18 април .Со ова е струшен рекордот во Мелбурн и Влатко Дамајан и Златко се најпопуларните и најбаранете пејачи од Македонија.Дамјан Влатко и Златко после четирите концерти во Мелбурн следниов викенд се во Волонгон и Сиднеј.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*