ИВАНОВСКИ: ИВАНОВ НЕ МОЖЕ ДА ЈА ПРОДОЛЖИ ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ФУНКЦИЈА, ГРАЃАНИТЕ ДА ГО ОБЕЗБЕДАТ ИЗБОРНИОТ ЦЕНЗУС

April 26, 2019 intvaustralia 0

По завршување на претседателскиот мандат Ѓорге Иванов никако не може да ја продолжи функцијата. Тоа може да се случи само доколку има војна или вонредна […]

Балканика бенд со нови кавери

April 25, 2019 intvaustralia 0

Прилепската група “Балканика” деновиве во сроаботка со ИН продукција реализираа нов музички видео проект од неколку кавери на фестивалски песни. Станува збор за вкупно осум […]