(видео)Едно име имаме во срцево го носиме,погледнете што се случива на оваа песна во Сиднеј

March 30, 2019 intvaustralia 0

Ѓоко Јовиќ и Енерџи бенд ја завршија својата Австралиска турнеја која помина повеќе од успешно.Погледнете што се случуваше во Сиднеј на последниот концерт кога ја […]