Преголем интерес за концертите на Влатко и Дамјан во Австралија

March 22, 2019 intvaustralia 0

Голема Австралиска турнеа на Влатко Миладиноски,Дамјан Стојаноски и Златко Миладиноски во Австралија во организација на Австралиско Македонската младинска организација Никола Карев од Мелбурн. Повеќето концерти […]