РЕПОРТАЖА НА БИ-БИ-СИ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ ВО ЕГЕЈСКА МАКЕДОНИЈА: Ние никогаш не сме биле ниту Бугари ниту Срби од секогаш сме биле Македонци!

March 19, 2019 intvaustralia 0

Сторија на BBC чиј главен лик е еден стар Македонец од Грција. На дедото веројатно не му треба ни орден ни медал иако ги заслужува […]