Ова е најбараната Струшко Охридска група

Стил бенд вашат за една од најактуелните групи во Струшко Охридскиот регион.Тие неодамна снимаа песна и спот која добро котира по медиумите ширум Македонија и на Сателитската ИНТВ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*