Емотивна песна која ке го расплаче секој Македонец

“За велигден”e новата песна на Ѓоко Јовиќ кој пред некое време ја промовираше песната заедно со сспотот.Песната е веќе хит и не само Ѓоко што ја пее на неговите настапи веќе ја пејат и неговите колеги.Спотот и промоцијата е под задкрило на ИН Продукција и се презадоволни од успехот на оваа песна.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*