“Една да е Македонија” песна на која ни еден Македонец нема да остани рамнодушен

Песна и спот на фолкерката Џесика Палашкоска која ке ја разберат само правите Македонци.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*