Славче Таневски, дизајнерот во Мерцедес: Избришете го моето име од секаде каде се споменува Северна!

March 12, 2019 intvaustralia 0

Талентираниот и успешен Македонец Славче Таневски кој работи како дизајнер за светскиот автомобилски гигант „Мерцедес“, се обрати до Агенцијата за иселеништво на Македонија со молба да […]