СМАЧЕНО МИ Е ВЕЌЕ: Доаѓам од Германија во Македонија на одмор, а сите нешто бараат од мене… Па не сум банкомат

March 3, 2019 intvaustralia 0

Се чувствувам некако разочарано и изморено, кога ќе дојдам во својата татковина. Се чувствувам како банкомат, сите од мене нешто бараат и се со раширени […]