СТОЛЕ СТОИЛОВ „ДЕМОНСТРАТИВНО НАПУШТИЛ“: „Спортист на годината“ за прв пат двојазична, Столе Стоилов демонстративно напуштил!


Легендата на Македонскиот ракомет, еден од најдобрите европски играчи Столе Стоилов на вечерашната церемонија „Спортист на годината“ демонстративно ја напуштил салата во која се одржува манифестацијата во хотелот „Александар Палас“, откако за прв пат во историјата на ова доделување на награди настанот се одвива двојазично .

Столе Стоилов демонстративно ја напуштил салата, откако манифестацијата „Спортис на годината“ за прв пат се одвива двојазично.

Социјалните мрежи вријат од позитивни реакции и честити до ракометарот, кој го прослави Македонскиот спорт.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*